Ξεκινά το Single Market Tour

Η DG GROW εγκαινιάζει την 1η Σεπτεμβρίου περιοδεύουσα έκθεση αφιερωμένη στον εορτασμό της 30ης επετείου της Ενιαίας Αγοράς της ΕΕ.
31/08/2023

Η περιοδεία θα κάνει στάση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες, θα υποδεχθεί τους επισκέπτες και θα παρουσιάσει τα οφέλη της Ενιαίας Αγοράς στην καθημερινή μας ζωή. 

Ξεκινά από την Ιταλία και συνεχίζεται τους επόμενους μήνες στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Γαλλία. 

Περιηγηθείτε στην Ενιαία Αγορά!

Από τον Σεπτέμβριο του 2023, ετοιμάζουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε όλη την Ευρώπη με το Single Market Tour - την περιοδεία για την ενιαία αγορά! 
 
Μπείτε σε μια εκπληκτική έκθεση που δίνει μια ζωντανή εικόνα των πολλών πλεονεκτημάτων και ευκαιριών που προσφέρει η ευρωπαϊκή ενιαία αγορά. 
 
Μια δυναμική σειρά δραστηριοτήτων περιμένει τους επισκέπτες, γιατί αυτή η περιοδεία δεν είναι μόνο για μάθηση - είναι και για διασκέδαση.  
 
Από διαδραστικά εκθέματα και παιχνίδια που δίνουν ερεθίσματα στο μυαλό μέχρι συνεντεύξεις που σε βάζουν να σκεφτείς, υπάρχει κάτι που αφορά τον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά. 
 
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά! Θα έχετε την ευκαιρία να φρεσκάρετε τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει και να αγοράσετε μερικά αποκλειστικά εμπορεύματα.  
 
Ελάτε λοιπόν, ας ανακαλύψουμε μαζί την ενιαία αγορά με έναν διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο όπως ποτέ άλλοτε! 
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, ακολουθήστε τα #SM30Tour και #SingleMarket30 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
 

 

Πηγή: 
European Commission
 

Τελευταία νέα