Νέα

Ulysses Podcast - Επεισόδιο 3: Χριστιάνα Βαρδάκου

05/07/2024

Το podcast του Enterprise Europe Network Hellas Οδυσσέας - Ulysses έφτασε στο τρίτο του επεισόδιο.

Αυτή τη φορά είμαστε στον χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας, στον κλάδο της ένδυσης και της βιωσιμότητας. 

Συνομιλούμε με τη Χριστιάνα Βαρδάκου και τη Μίνα Πελέκη, σύμβουλο του Enterprise Europe Network στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Εργαστήριο Επικοινωνίας από το Enterprise Europe Network Hellas

25/06/2024

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συνάντηση για τα νέα μέσα ψηφιακής επικοινωνίας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή των μελών της Θεματικής Ομάδας "Communication Champions" του Enterprise Europe Network.

Ulysses Podcast - Επεισόδιο 2: Αχιλλέας Μπάρλας

05/06/2024

Το Podcast του Enterprise Europe Network Hellas συνεχίζει με το δεύτερο επεισόδιο της σειράς που εξερευνά την επινοητικότητα και το επιχειρηματικό ταξίδι.

Στο δεύτερο επεισόδιο συνομιλούμε με τον Αχιλλέα Μπάρλα, συντονιστή της κοινοπραξίας και μέλος του συντονιστικού οργάνου του Enterprise Europe Network.

Ανταλλαγή γνώσης και ουσιαστική σύνδεση με τις κοινότητες της καινοτομίας

21/05/2024

Στο ΙΤΕ, στην καρδιά της τεχνολογικής καινοτομίας στην Κρήτη, και στο H2B HUB η ελληνική κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas συζήτησε την πρόοδο του έργου ΕΕΝ 2025 το διήμερο 16-17 Μαΐου 2024.

Η 5η συνάντηση της κοινοπραξίας για την περίοδο 2022-2025 οργανώθηκε με επιτυχία από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε ένα περιβάλλον ανταλλαγής γνώσης και αμοιβαίας κατανόησης και υποστήριξης. 

ΒΕΑ: Διεθνής διαδικτυακή συνάντηση με εκπροσώπους του Enterprise Europe Network στο πλαίσιο του έργου EcoFashionEU

10/05/2024

Με ευρεία συμμετοχή φορέων και εκπροσώπων του Enterprise Europe Network πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου 2024 η διεθνής διαδικτυακή συνάντηση «An international event about sustainable fashion & textiles industry EcoFashionEU Project’s Sustainability Tools & Outcomes» που διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, ως συντονιστής φορέας του έργου EcoFashionEU - Promoting the sustainability of small and medium textile and fashion manufacturers.

ΕΒΕΑ: Ημερίδα για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής

09/05/2024

Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Λατινικής Αμερικής διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας - Λατινικής Αμερικής, σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network.

Σημαντική αύξηση επισκεπτών στη φετινή BEYOND

08/05/2024

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η φετινή BEYOND (25-27 Απριλίου 2024), πετυχαίνοντας υπερδιπλασιασμό του συνολικού αριθμού των επισκεπτών της, αλλά και αύξηση των εμπορικών της επισκεπτών σε σχέση με την περσινή διοργάνωση.

Πρώτη Επιχειρηματική Αποστολή του ΕΒΕΑ στο Όσλο της Νορβηγίας

30/04/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Επιχειρηματική Αποστολή του ΕΒΕΑ στο Όσλο της Νορβηγίας στις 22-24 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο του έργου SUCCEED - Supporting small medium enterprises and innovative startups to aCCEleratE their Development through the provision of holistic services του Προγράμματος Business Innovation Greece, το οποίο χρηματοδοτείται από EEA Grants.

Enterprise Greece: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος φινλανδικών επιχειρήσεων η χώρα μας

25/04/2024

Πόλος έλξης η Ελλάδα για φινλανδικές επιχειρήσεις των τομέων της βιομηχανίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας, της τεχνολογίας και της παραγωγής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες συμμετείχαν σε επενδυτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός προώθησης επενδύσεων και εμπορίου της Φινλανδίας, Business Finland, σε συνεργασία με τις πρεσβείες της χώρας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Φινλανδίας και χωρών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, το Εμπορικό Επιμελητήριο Φινλαν

Sustainable Fashion Fair από το ΒΕΑ, μέλος του Enterprise Europe Network Hellas

15/04/2024

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, μέλος του Enterprise Europe Network Hellas, στηρίζοντας τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μόδας, πραγματοποιεί το διήμερο Sustainable Fashion Fair το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 12.00 έως τις 21.00, σε συνεργασία με το Impact Hub