Workshop με θέμα «Πώς σχεδιάζω ένα Ανοικτό Επιχειρηματικό Μοντέλο»

20/12/2018

Workshop με θέμα "Πώς σχεδιάζω ένα Ανοιχτό Επιχειρηματικό Μοντέλο" διοργανώνει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network–Hellas και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο Athens Digital Lab του Σεράφειου Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων  (Σεράφειο 3ος όροφος).https://eellak.ellak.gr/
Στόχος του εργαστηρίου είναι να παρουσιαστούν τα βασικά στοιχεία της κατάρτισης και αξιολόγησης των ανοιχτών επιχειρηματικών μοντέλων, δηλαδή των μοντέλων εκείνων που βασίζονται σε ανοιχτό σχεδιασμό, τεχνολογίες, λογισμικό, περιεχόμενα ή δεδομένα, και οι τρόποι που μπορούν να οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρακτική.
Τα μοντέλα ανοιχτής επιχειρηματικότητας και ανοιχτής καινοτομίας αποτελούν ολοένα και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η βασική διαφορά και το συγκριτικό πλεονέκτημα τους, είναι η ευελιξία που παρέχουν τόσο στους δημιουργούς τόσο για την χρήση όσο και στην επαναχρησιμοποίηση του έργου ή μέρους αυτού για δημιουργία νέου έργου.
Κατά τη διάρκεια του workshop θα γίνει παρουσίαση των δράσεων του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (EKT) και του Enterprise Europe Network-Hellas για την υποστήριξη επιχειρήσεων με εξωστρεφή και καινοτόμο προσανατολισμό.
Η συμμετοχή στο workshop είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής εδώ.

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα