Tech4SmartCities, Επιχειρηματικές συναντήσεις για τις Έξυπνες Πόλεις του Μέλλοντος

Η εκδήλωση έχει στο επίκεντρο τις βιώσιμες και έξυπνες τεχνολογίες για τις πόλεις του μέλλοντος και προσκαλεί τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας.
07/05/2021

Το Tech4SmartCities αποτελεί μια εκδήλωση επιχειρησιακών συναντήσεων στους θεματικούς τομείς της ενεργειακής αποδοτικότητας, της αστικής κινητικότητας και των μεταφορών, των βιώσιμων κατασκευών, της κυκλικής οικονομίας, της οικονομίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα, με καταλύτη τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η εκδήλωση διοργανώνεται διαδικτυακά από το Enterprise Europe Network την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021.

Η εκδήλωση έχει στο επίκεντρο τις βιώσιμες και έξυπνες τεχνολογίες για τις πόλεις του μέλλοντος και προσκαλεί τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας. Θα επικεντρωθεί, επίσης, στις ευκαιρίες έρευνας και καινοτομίας στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Ορίζοντας Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ παράλληλα, πέραν των διμερών συναντήσεων συνεργασιών, θα διοργανωθεί πλήθος δραστηριοτήτων.

Κύρια θέματα που καλύπτονται από την εκδήλωση είναι τα εξής:

  • Έξυπνες πόλεις και κοινότητες
  • Τεχνολογίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής για Έξυπνες πόλεις
  • Έξυπνη κινητικότητα και μεταφορές
  • Ενεργειακή αποδοτικότητα κτιρίων και αστικών περιοχών
  • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, διαχείριση και ανάκτηση ενέργειας, έξυπνα δίκτυα και ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα
  • Κυκλική οικονομία και φυσικές λύσεις για αστικές περιοχές
  • Έξυπνη, υγιής και ασφαλής διαβίωση

Οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν δωρεάν στην πλατφόρμα b2match και να υποβάλουν ένα προφίλ ως τις 14 Ιουνίου 2021. Όλα τα προφίλ θα αξιολογηθούν και θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο του Brokerage Event και θα αποτελέσουν τη βάση για τις διαδικτυακές επιχειρηματικές συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας b2match και δεν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος.

Πηγή: 
Enterprise Europe Network
 

Τελευταία νέα