Σεμινάριο «Scaling Up into New Markets: Νέα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση και Είσοδος σε Νέες Αγορές»

26/10/2018

To Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Scaling Up into New Markets: Νέα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση και Είσοδος σε Νέες Αγορές» που απευθύνεται σε επιχειρήσεις - scale ups, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (16:00-19:30, Media Room, Βασ. Κωνσταντίνου 48). Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Enterprise Europe Network-Hellas Scale, το οποίο υλοποείται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και το Δίκτυο «ΠΡΑΞΗ».
Έχοντας ως αντικείμενο την είσοδο σε νέες αγορές, το σεμινάριο απευθύνεται σε νέες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις (scale ups) που υποστηρίζονται από το έργο ΕΕΝ-Hellas-Scale. Στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή βασικών γνώσεων και χρήσιμων εργαλείων στις επιχειρήσεις - scale up για την αποτελεσματική είσοδο τους σε νέες αγορές.
Συγκεκριμένα, βασικοί εισηγητές είναι ο Άρης Σκλαβούνος από Export Ecademy και ο Γιάννης Κανταρτζής από Zeya Accounting, οι οποίοι θα εστιάσουν στους παράγοντες που βοηθούν στην κατανόηση μιας νέας αγοράς, και οι Στέφανος Χαρακτινιώτης και Φαίη Ορφανού, από τη Ζέπος & Γιαννόπουλος και τη Μονάδα Καινοτομίας και Δικτύωσης του ΕΚΤ αντίστοιχα, οι οποίοι θα εστιάσουν στις συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν. 

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα