Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός STARTUP3: μέχρι τις 20 Απριλίου οι αιτήσεις

Το ευρωπαϊκό έργο STARTUP3 δημιουργεί γέφυρες μεταξύ νέων δυναμικών startups και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός ΕΕ.
11/03/2020

Έχετε μια ιδέα, μια μικρομεσαία επιχείρηση ή startup και εστιάζετε στην υψηλή τεχνολογία και καινοτομία; Ξεκινήστε το ταξίδι του μετασχηματισμού της επιχείρησής σας και της ιδέας σας λαμβάνοντας μέρος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για startups υψηλής τεχνολογίας STARTUP3.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η διασύνδεση του ευρωπαϊκού οικοσυστήματος καινοτομίας και νέων τεχνολογιών με μεγάλες καθιερωμένες εταιρείες, εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων υψηλού ρίσκου (VCs) και με δημόσιους φορείς που αναζητούν καινοτόμες λύσεις.

Ο διαγωνισμός STARTUP3 θα είναι ανοικτός μέχρι τις 20 Απριλίου και απευθύνεται σε:

  • startups που ζητούν χρηματοδότηση
  • καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν το επόμενο προϊόν τους
  • εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη δραστηριότητά τους
  • ερευνητές που επιθυμούν να εισάγουν την ιδέα τους στην αγορά
  • όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες για την ευρωπαϊκή αγορά

Το STARTUP3 είναι ένα ευρωπαϊκό έργο, που ξεκίνησε επισήμως τον Φεβρουάριο του 2020 με τον ομώνυμο διαγωνισμό. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και αποτελεί μέρος της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Startup Europe For Growth & Innovation Radar.

Το έργο STARTUP3 δημιουργεί γέφυρες μεταξύ νέων δυναμικών startups και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός ΕΕ. Προσφέρει τεχνολογική και επιχειρηματική υποστήριξη σε νέες ιδέες που θέλουν να βρουν τον δρόμο τους προς την αγορά, ενώ οι νεοφυείς επιχειρήσεις δικτυώνονται και επωφελούνται από την αλληλεπίδρασή τους με το ευρωπαϊκό επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.startup3.eu

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας εδώ, αναρτώντας ένα video μέγιστης διάρκειας 2 λεπτών. 

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα