Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ ως εταίρος του δικτύου "Medeat" θα συμμετέχει στην 30η Διεθνή έκθεση Philoxenia 2014

13/11/2014

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ ως εταίρος του δικτύου "Medeat"-«Γαστρονομικές περιπλανήσεις και ο πολιτισμός των γεύσεων» που χρηματοδοτείται από τον Άξονα 4 - Προσέγγιση LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2014,  θα συμμετέχει στην 30η Διεθνή έκθεση Philoxenia 2014, από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2014,  Περίπτερο 13, stand40.

Οι εταίροι του Δικτύου «Medeat» είναι συνολικά δεκαοχτώ Ομάδες Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) από τέσσερις χώρες, εννιά από την Ελλάδα, εφτά από την Ιταλία και από ένας από την Κύπρο και την Πορτογαλία. Για την Ελλάδα οι περιοχές που συμμετέχουν είναι: Κρήτη, Ιόνια Νησιά, Βέροια, Κοζάνη, Κιλκίς και Φλώρινα. Στο πλαίσιο του σχεδίου συνεργασίας οι Αναπτυξιακές Εταιρείες έχουν αναπτύξει δίκτυο γαστρονομικών διαδρομών στην ενδοχώρα των περιοχών μας με αντίστοιχα τουριστικά πακέτα, καθώς και διάφορες άλλες δράσεις εκπαιδευτικές και δημοσιότητας - προβολής.

Πηγή: 
Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ
 

Τελευταία νέα