GREENET: Εκδήλωση Δικτύωσης για τη θεματική περιοχή «Κλίμα, Ενέργεια και Κινητικότητα» του Ορίζοντα Ευρώπη

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα, ερευνητικούς οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, οργανώσεις και συνδέσμους, συνεταιρισμούς, και λοιπούς ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν σε κοινοπραξίες, ώστε να υποβάλουν προτάσεις στο πλαίσιο των πρώτων προκηρύξεων του 2023 του Cluster 5
01/12/2022

Ευκαιρίες δικτύωσης για όσους ενδιαφέρονται να αναζητήσουν συνεργάτες για την υποβολή προτάσεων στις νέες προκηρύξεις της θεματικής περιοχής «Κλίμα, Ενέργεια και Κινητικότητα» (Cluster 5 “Climate, Energy and Mobility”) του Ορίζοντα Ευρώπη θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί στη διεθνή εκδήλωση B2B συναντήσεων “Horizon Europe - Cluster 5 calls 2023 - Virtual Brokerage Event”, που πραγματοποιείται διαδικτυακά την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση δικτύωσης διοργανώνεται από το Enterprise Europe Network και το Δίκτυο για τα Εθνικά Σημεία Επαφής για το Cluster 5 (Climate, Energy and Mobility) στον Ορίζοντα Ευρώπη, GreenNet, στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκδήλωσης ενημέρωσης “Cluster 5-Info Day” που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 15-16 Δεκεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα, ερευνητικούς οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, οργανώσεις και συνδέσμους, συνεταιρισμούς, και λοιπούς ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετάσχουν σε κοινοπραξίες, ώστε να υποβάλουν προτάσεις στο πλαίσιο των πρώτων προκηρύξεων του 2023 του Cluster 5 (Climate, Energy and Mobility) στον Ορίζοντα Ευρώπη.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομες παρουσιάσεις από ενδιαφερόμενους φορείς (pitching sessions), όπου θα παρουσιαστούν ιδέες και προτάσεις για συνεργασία, καθώς και τον προγραμματισμό διμερών συναντήσεων μεταξύ των εγγεγραμμένων φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν δωρεάν εδώ και να υποβάλουν ένα προφίλ έως τις 9 Δεκεμβρίου 2022. Όλα τα προφίλ θα αξιολογηθούν και θα δημοσιευθούν στον ιστότοπο του Brokerage Event και θα αποτελέσουν τη βάση για τις διαδικτυακές Β2Β συναντήσεις.

Προτείνεται οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα Information Day για το Cluster 5 που θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Δεκεμβρίου 2022 και στην οποία θα γίνει παρουσίαση από στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των νέων προκηρύξεων του 2023 για το Cluster 5 και των ευκαιριών χρηματοδότησης που προσφέρονται.

 

Τελευταία νέα