ΕΒΕΑ: Ημερίδα για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής

Εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις θα ενημερωθούν για τις αγορές της Βραζιλίας, του Μεξικού, της Αργεντινής, του Παναμά, της Ουρουγουάης, του Περού, της Χιλής, του Ισημερινού και της Κόστα Ρίκα.
09/05/2024

Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Λατινικής Αμερικής διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας - Λατινικής Αμερικής, σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 (12:00-16:00) στην αίθουσα του 6ου ορόφου στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αθήνα) και θα παρουσιαστούν οι αγορές της Βραζιλίας, του Μεξικού, της Αργεντινής, του Παναμά, της Ουρουγουάης, του Περού, της Χιλής, του Ισημερινού και της Κόστα Ρίκα.

Ομιλητές θα είναι πρέσβεις, εμπορικοί ακόλουθοι και στελέχη πρεσβειών και θα εστιάσουν σε κλάδους με προοπτική ανάπτυξης, θα αναδείξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για εμπορικές, επενδυτικές και άλλες μορφές συνεργασίας και θα δώσουν πρακτικές συμβουλές για προσέγγιση και δικτύωση στις τοπικές αγορές.

Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιριών για τις αγορές αυτές και αφετέρου όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε επιχειρηματική αποστολή που θα διοργανωθεί στη Λατινική Αμερική τον προσεχή Νοέμβριο με αποκλειστικό σκοπό επιχειρηματικές συναντήσεις με τοπικές εταιρίες.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στην ημερίδα, ενώ η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

 

 

Πηγή: 
ΕΒΕΑ
 

Τελευταία νέα