Επιχειρηματική Αποστολή στην Αλβανία, 16-18 Οκτωβρίου 2023

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν κυρίως οι κλάδοι Ενέργειας-ΑΠΕ, Κατασκευών - Δομικών Υλικών, Τροφίμων-Ποτών. Η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων που δεν ανήκουν στους εν λόγω κλάδους θα εξεταστεί μεμονωμένα.
18/07/2023

Το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και η Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Τιράνων και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στα Τίρανα, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στα Τίρανα της Αλβανίας, από την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 έως την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023. Η Αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν κυρίως οι εξής κλάδοι: Ενέργεια-ΑΠΕ, Κατασκευές - Δομικά Υλικά, Τρόφιμα-Ποτά. Η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων που δεν ανήκουν στους εν λόγω κλάδους θα εξεταστεί μεμονωμένα.

Το Επιχειρηματικό Forum θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023, όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και αλβανικές επιχειρήσεις, στο ξενοδοχείο Maritim Hotel Plaza Tirana.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας, έως την Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου  2023 τη σχετική δήλωση εδώ, στέλνοντας επιπλέον και σύντομο προφίλ και λογότυπο της εταιρείας σας στα αγγλικά. Στην Αποστολή θα συμμετέχουν έως 20 ελληνικές εταιρείες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Τελευταία νέα