Επιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα της Υγείας στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης MEDICA 2022

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνείς συνεργασίες στον τομέα της υγείας, αλλά και για χρηματοδότηση, να ενημερωθούν για καινοτόμες τεχνολογίες και να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα.
31/08/2022

Διεθνείς επιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα της Υγείας διοργανώνονται από το Εnterprise Europe Network και το ZENIT GmbH στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης MEDICA 2022, στις 14-17 Νοεμβρίου 2022 στο Ντίσελντορφ (Γερμανία) με φυσική παρουσία, και στις 1 Σεπτεμβρίου - 15 Δεκεμβρίου 2022 μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ερευνητικούς και ακαδημαϊκούς φορείς που επιδιώκουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία αλλά και για χρηματοδότηση, να ενημερωθούν για καινοτόμες τεχνολογίες και να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα που είναι σε στάδιο αξιοποίησης.

Η Διεθνής Έκθεση MEDICA, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιείται η εκδήλωση δικτύωσης, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία συνάντησης καινοτόμων φορέων της αγοράς ιατρικών τεχνολογιών. Η συγκριμένη εκδήλωση δικτύωσης έχει παράδοση 20 ετών, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν περίπου 350 φορείς από 40 χώρες και πραγματοποιούνται 700 προγραμματισμένες συναντήσεις.

Σειρά εκδηλώσεων, webinars και παρουσιάσεων θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2022. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εδώ και να υποβάλουν προφίλ συνεργασίας (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων) μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022. 

Πηγή: 
Enterprise Europe Network
 

Τελευταία νέα