Επιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα της Υγείας στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης MEDICA 2021

Εκδήλωση δικτύωσης για επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς που επιδιώκουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες στον τομέα της Υγείας, στο πλαίσιο μίας από τις σημαντικότερες Διεθνείς Εκθέσεις του κλάδου.
21/09/2021

Διεθνείς επιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα της Υγείας διοργανώνονται από το Εnterprise Europe Network και το ZENIT GmbH στις 15-18 Νοεμβρίου 2021 στο Ντίσελντορφ (Γερμανία), στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MEDICA 2021

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ερευνητικούς και ακαδημαϊκούς φορείς που επιδιώκουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία αλλά και για χρηματοδότηση, να ενημερωθούν για καινοτόμες τεχνολογίες και να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα που είναι σε στάδιο αξιοποίησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η έκθεση MEDICA, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιείται η εκδήλωση δικτύωσης, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία συνάντησης καινοτόμων φορέων της αγοράς ιατρικών τεχνολογιών. Η συγκριμένη εκδήλωση δικτύωσης έχει παράδοση 20 ετών, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν περίπου 350 φορείς από 40 χώρες και πραγματοποιούνται 700 προγραμματισμένες συναντήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εδώ και να υποβάλουν προφίλ συνεργασίας (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων) μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2021.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από 1 Οκτωβρίου έως 23 Δεκεμβρίου 2021 ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για onsite συναντήσεις τις ημέρες της Έκθεσης MEDICA 2021, 15 ως 18 Νοεμβρίου 2021 στο Ντίσελντορφ.

Πηγή: 
Enterprise Europe Network
 

Τελευταία νέα