Επιχειρηματικές και τεχνολογικές συναντήσεις στη διεθνή εκδήλωση «Meet in Italy for Life Sciences» στον τομέα των Βιοεπιστημών

Οι οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να προβάλουν ερευνητικά αποτελέσματα και να πραγματοποιήσουν συνεργασίες, διευρύνοντας το δίκτυο των επαφών τους.
02/09/2022

Εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων «Meet in Italy for Life Sciences 2022» στον τομέα των Βιοεπιστημών διοργανώνεται διαδικτυακά στις 17-19 Οκτωβρίου 2022 από το Cluster ALISEI (Advanced Life Sciences in Italy) και το Enterprise Europe Network. 

Το «Meet in Italy for Life Sciences» αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις σε διεθνές επίπεδο στον τομέα των Βιοεπιστημών, περιλαμβάνοντας δραστηριότητες δικτύωσης, θεματικά εργαστήρια και ομιλίες για τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες στον τομέα της ιατρικής. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Γένοβα της Ιταλίας συμμετείχαν 450 οργανισμοί από 35 χώρες.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για 7η χρονιά και θα εστιάσει στον αντίκτυπο των βιοϊατρικών τεχνολογιών σε όλη τη διάρκεια ζωής του ανθρώπου, αναλύοντας νέες τάσεις και προοπτικές. Οι βιοϊατρικές τεχνολογίες – εργαλεία, εξοπλισμός, φάρμακα και διαδικασίες που στοχεύουν στην πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών και την αποκατάσταση – μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν πιο υγιείς για περισσότερα χρόνια, υποστηρίζοντας τη ζωή σε όλες τις περιστάσεις και συνθήκες.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση  "Meet in Italy for Life Sciences Brokerage Event 2022- MIT4LS BE 2022", θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να προβάλουν ερευνητικά αποτελέσματα και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες, διευρύνοντας το δίκτυο των επαφών τους ανάμεσα σε μία μεγάλη κοινότητα που αποτελείται από εταιρείες, ερευνητικά εργαστήρια, πανεπιστημιακές κλινικές, κέντρα υγείας, επενδυτές, περιφερειακούς φορείς και επαγγελματικές ενώσεις, clusters, τεχνολογικά πάρκα και incubators και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής του κλάδου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εδώ μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2022. 

Πηγή: 
Enterprise Europe Network
 

Τελευταία νέα