Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων για Καινοτόμες Τεχνολογίες Νερού στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Aquatech Amsterdam

11/09/2017

Την εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων για Καινοτόμες Τεχνολογίες Νερού "Aquamatch 2017" διοργανώνει στις 2 Νοεμβρίου 2017 το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Aquatech Amsterdam (31 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου) κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας Νερού στο Άμστερνταμ (Amsterdam International Water Week). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης  (ΕΚΤ), συντονιστής του ελληνικού κόμβου του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Enterprise Europe Network, υποστηρίζει τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και να υποβάλουν το προφίλ τους (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων) μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2017. Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.
 

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα