Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων "ΤΟ DESIGN" στον τομέα των Δημιουργικών Βιομηχανιών

11/09/2014

Διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων “ΤΟ DESIGN” στους τομείς των Δημιουργικών Βιομηχανιών  διοργανώνει στις 10-11 Οκτωβρίου 2014 στο Τορίνο (Ιταλία) το Εμπορικό Επιμελητήριο του Τορίνο, μέλος του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού δικτύου για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα Enterprise Europe Network. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ Operae, το οποίο πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου και, για πέμπτη συνεχή χρονιά, αναμένεται να προσεκλύσει σχεδιαστές, εταιρείες, οργανισμούς διανομής και εμπορικά καταστήματα από όλο τον κόσμο. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και δημιουργούς που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους τομείς και στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών, δίνοντας τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να ενημερωθούν για νέες διαδικασίες και τεχνικές και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα και τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής και να υποβάλουν το προφίλ τους έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2014. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο διαθέσιμο στη σχετική ιστοσελίδα της εκδήλωσης και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 6 Οκτωβρίου. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση και οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στο Torino Esposizioni - Pavilion 2. Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Γεωργία Τζένου, τηλ.: 210 7273965, e-mail: tzenou@ekt.gr).

 

Τελευταία νέα