Εκδήλωση Δικτύωσης στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών στον Ορίζοντα Ευρώπη

05/12/2022

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επαγγελματικών και ερευνητικών συνεργασιών στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί στη διεθνή εκδήλωση συναντήσεων “Horizon Europe Digital - Face2Face Brokerage”. Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2022 και λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Digital, Industry, and Space 2022 - Online information day” που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 12-14 Δεκεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση δικτύωσης διοργανώνεται από το Enterprise Europe Network και το Δίκτυο Ideal-ist, ενώ απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα, ερευνητικούς οργανισμούς από τον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών (ΤΠΕ- ICT). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να συμμετέχουν σε κοινοπραξίες ώστε να υποβάλουν προτάσεις στο Ορίζοντα Ευρώπη στο πλαίσιο των πρώτων προκηρύξεων του 2023 στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν δωρεάν εδώ και να υποβάλουν ένα προφίλ έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022. Όλα τα προφίλ θα αξιολογηθούν και θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο του Brokerage Event και θα αποτελέσουν τη βάση για τις διαδικτυακές Β2Β συναντήσεις.

Προτείνεται οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα Horizon Europe - Information Day για το Cluster 4 που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Δεκεμβρίου 2022 και στην οποία θα γίνει παρουσίαση από στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των νέων προκηρύξεων του 2023 και των ευκαιριών χρηματοδότησης που προσφέρονται.

 

Τελευταία νέα