Εκδήλωση δικτύωσης στον τομέα της Υγείας για δημιουργία κοινοπραξιών στις προκηρύξεις του 2019

26/07/2018

Η εκδήλωση δικτύωσης "Brokerage for HEALTH Challenge in Horizon 2020" στον κλάδο της ΥΓΕΙΑΣ διοργανώνεται στις 3-4 Σεπτεμβρίου στο Όσλο (Νορβηγία) από το Enterprise Europe Network και το Health NCP Net 2.0, το δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής για τον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ στον Ορίζοντα 2020. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων από τον κλάδο της Υγείας υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), Εθνικό Σημείο Επαφής για την Πρώτη Κοινωνική Πρόκληση «Health, Demographic change & Wellbeing» στον Ορίζοντα 2020, εταίρος του Health NCP Net και συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas. To Enterprise Europe Network -Hellas αποτελεί τον ελληνικό κόμβο του ομώνυμου ευρωπαϊκού δικτύου.  
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια και στοχεύει την δημιουργία κοινοπραξιών στις προκηρύξεις του 2019 του προγράμματος εργασίας για την ΥΓΕΙΑ 2018-2020.
 
Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα, πραγματοποιώντας στοχευμένες διμερείς συναντήσεις 30 λεπτών, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να ενημερωθούν για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες του Προγράμματος Πλαίσιο της ΕΕ για την Έρευνα και την Καινοτομία «Ορίζοντας 2020» και να αναζητήσουν εταίρους για την υποβολή προτάσεων στο «Ορίζοντας 2020» ή/και το κατάλληλο έργο που να ταιριάζει στο αντικείμενό τους.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά  έως τις 15 Αυγούστου και να υποβάλουν το προφίλ τους. Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται από τις 1 έως 29 Αυγούστου. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων μία ή δύο ημέρες πριν τη εκδήλωση.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210 7273920, email: cpascual@ekt.gr ).

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα