Εκδήλωση δικτύωσης επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών στο ICT Conference 2018

08/08/2018

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως Εθνικό Σημείο Επαφής για τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στον Ορίζοντα 2020 και συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών στο συνέδριο «ICT Conference 2018», στη μεγαλύτερη εκδήλωση δικτύωσης επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών του κλάδου των ΤΠΕ. 
Το ICT Conference 2018, λαμβάνει χώρα στην Βιέννη στις 4, 5 & 6 Δεκεμβρίου 2018 και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 5.000 οργανισμούς, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, φορείς άσκησης πολιτικής και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται να υποβάλουν προτάσεις σε κάποια από τις αναμενόμενες προκηρύξεις του Ορίζοντα 2020 του κλάδου των ΤΠΕ για το 2019, στους οποίους προσφέρεται η δυνατότητα για διμερείς συναντήσεις δικτύωσης για δυνητικές ερευνητικές και τεχνολογικές συνεργασίες.
Στο ICT Conference 2018 θα αναλυθούν οι προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας και της βιομηχανίας.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/digital-single-market/events/cf/ict2018/register.cfm
Η εγγραφή στις διμερείς συναντήσεις δικτύωσης γίνεται αφού εγγραφείτε αρχικά στο συνέδριο. Κατά την εγγραφή σας, προσκαλείστε να επιλέξετε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συνδιοργανωτή των συναντήσεων δικτύωσης. Οι διμερείς συναντήσεις συνδιοργανώνεται από το δίκτυο Ideal-ist,  δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής του Ορίζοντα 2020 στις ΤΠΕ και το Enterprise Europe Network, μέλος των οποίων είναι το ΕΚΤ.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Γιώργο Μέγα (Ε-mail: megas@ekt.gr, τηλέφωνο: +30-2107273921). Το χρονοδιάγραμμα των διμερών συναντήσεων θα σας αποσταλεί λίγες ημέρες πριν από την εκδήλωση, βάσει του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για τις αιτούμενες συναντήσεις από τους επιμέρους φορείς. Χρήσιμες οδηγίες για την μετακίνηση και διαμονή σας μπορείτε να βρείτε εδώ: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/attend-ict-2018

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα