Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων MEDICA 2014 στον τομέα της Υγείας

18/07/2014

Διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Υγείας διοργανώνει στις 12-14 Νοεμβρίου 2014 στο Ντίσελντορφ (Γερμανία) το Enterprise Europe Network. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης "MEDICA 2014", η οποία πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου και αποτελεί το σημαντικότερο σημείο συνάντησης του τομέα της ιατρικής, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περσινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν 800 συναντήσεις με 240 συμμετέχοντες από 30 χώρες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας και στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών και ερευνητικών συνεργασιών, δίνοντας τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής στο σημείο «registration» και να υποβάλουν το προφίλ τους έως τις 2 Νοεμβρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Οι αιτήσεις για επιχειρηματικές συναντήσεις θα ξεκινήσουν από τις 24 Οκτωβρίου, ενώ η επιλογή των επιχειρηματικών συναντήσεων θα ολοκληρωθεί έως τις 2 Νοεμβρίου, οπότε και κάθε συμμετέχων θα ενημερωθεί για το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων.

Οι Ελληνικοί φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιχειρηματική αποστολή θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 50 Ευρώ. Για τις start-up εταιρίες (εταιρίες που έχουν ιδρυθεί από 1.1.2012) προβλέπεται έκπτωση 50% στο καταβαλλόμενο κόστος συμμετοχής (25 Ευρώ) και θα πρέπει να αποστείλουν αποδεικτικό έγγραφο στην ηλεκτρονική διεύθυνση medica2014@zenit.de. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, καθώς και εισόδου στην έκθεση, επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

 

Τελευταία νέα