Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων για την Ενέργεια στο πλαίσιο της EU Sustainable Energy Week 2018

15/03/2018

Το Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων «E2Tech4Cities Brokerage Event» που πραγματοποιείται στις 7 Ιουνίου στις Βρυξέλλες (Βέλγιο), στο πλαίσιο της EU Sustainable Energy Week (EUSEW) 2018, διοργανώνει το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network, με την υποστήριξη του δικτύου “C-Energy 2020” των Εθνικών Σημείων Επαφής για την ενέργεια στον “Ορίζοντα 2020” και του δικτύου “ETNA 2020” των Εθνικών Σημείων Επαφής για την έξυπνη και πράσινη μεταφορά στον “Ορίζοντα 2020”. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και να υποβάλουν το προφίλ τους (ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα) έως τις 28 Μαΐου 2018. Tα προφίλ δημοσιεύονται σε ηλεκτρονικό κατάλογο και αποτελούν τη βάση για τη διοργάνωση διμερών συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στα δημοσιευμένα προφίλ τους συνεργάτες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και  να ζητήσουν συνάντηση την ημέρα του brokerage event στον προκαθορισμένο χώρο.  Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται από τις 2 Απριλίου έως 3 Ιουνίου 2018. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το προσωπικό πρόγραμμα συναντήσεων λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση.
Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το τοπικό Γραφείο Υποστήριξης (Support Office) του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης – GR National Documentation Centre (EKT/NHRF), προκειμένου να λάβουν υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία της επιλογής συναντήσεων, αναζήτησης των καταλληλότερων συνεργατών και του ταξιδιού. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Φανή Λαμπριανίδου, τηλ.: 210 7273933, email: lamprianidou@ekt.gr).

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα