B2B συναντήσεις για τη συνεργασία ευρωπαϊκών και ιαπωνικών οργανισμών στη Βιοτεχνολογία και τη Φαρμακευτική

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δικτυωθούν με εταιρίες που διαθέτουν τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της φαρμακευτικής βιομηχανίας.
01/09/2022

Διεθνείς επιχειρηματικές και τεχνολογικές συναντήσεις στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της φαρμακευτικής βιομηχανίας με σκοπό τη συνεργασία ευρωπαϊκών και ιαπωνικών επιχειρήσεων διοργανώνονται με υβριδικό τρόπο από το Osaka Perfectural Government, το EU-Japan Center for Industrial Cooperation και το Enterprise Europe Network. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά στις 26-30 Σεπτεμβρίου 2022 και στην Οσάκα της Ιαπωνίας στις 11 Οκτωβρίου 2022.

Η εκδήλωση θα εστιάσει στους παρακάτω τομείς:

  • Ανακάλυψη νέων φαρμάκων
  • Αναγεννητική Ιατρική
  • Θεραπευτικοί και διαγνωστικοί παράγοντες
  • Τεχνητή Νοημοσύνη και Internet of Things (IoT) στους προαναφερόμενους τομείς

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δικτυωθούν με εταιρίες που διαθέτουν τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της φαρμακευτικής βιομηχανίας και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εδώ και να υποβάλουν προφίλ συνεργασίας μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2022. Όλες οι συναντήσεις (διαζώσης ή διαδικτυακά) θα προγραμματιστούν εκ των προτέρων μέσω της πλατφόρμας b2match. 

 

 

Τελευταία νέα