Νέα

Νέοι δρόμοι επιχειρηματικότητας: το ταξίδι της AlongRoute στον μετασχηματισμό της Ναυτιλίας

08/11/2023

Αυτό που ξεκίνησε ως μια εταιρική συνεργασία μεταξύ της ελληνικής OMIKRON, μιας μικρομεσαίας επιχείρησης περιβαλλοντικών μελετών, και της γερμανικής Alisio, μιας εταιρίας εξειδικευμένων υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης, εξελίχθηκε στην ίδρυση μιας νέας επιχείρησης που φιλοδοξεί να επιδράσει σημαντικά στον κλάδο της ναυτιλίας.

Ημέρα Πληροφόρησης για Αυστρία, Γαλλία και Ιταλία

01/11/2023

Το Υπουργείο Εξωτερικών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν: «Ημέρα Πληροφόρησης για Αυστρία, Γαλλία και Ιταλία».

Το ετήσιο συνέδριο του Enterprise Europe Network γεγονός για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

20/10/2023

Το Enterprise Europe Network στο InnoHealth Forum

10/10/2023

Με περισσότερες από 80 επιχειρηματικές συναντήσεις και με τη συμμετοχή διεθνών οργανισμών, ολοκληρώθηκε η υβριδική εκδήλωση δικτύωσης στον τομέα της υγείας, που διοργάνωσε τo Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Εκδήλωση δικτύωσης στον τομέα της υγείας Match4Health

11/09/2023

Υβριδική εκδήλωση δικτύωσης στον τομέα της υγείας με τίτλο Match4Health διοργανώνουν τo Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΘΣΕ), μέλη της κοινοπραξίας Enterprise Europe Network Hellas, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Ακούστε το τρίτο επεισόδιο του Business Wave!

01/09/2023
Το μάρκετινγκ είναι η καρδιά κάθε επιχείρησης. Για νεοσύστατες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις, είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεχωρίζετε και επεκτείνεστε. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές και ερεθίσματα online, μπορεί να τα χάνουμε και να μην γνωρίζουμε από πού να ξεκινήσουμε.   
 

Ξεκινά το Single Market Tour

31/08/2023

Η περιοδεία θα κάνει στάση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες, θα υποδεχθεί τους επισκέπτες και θα παρουσιάσει τα οφέλη της Ενιαίας Αγοράς στην καθημερινή μας ζωή. 

Anuga 2023: B2B Matchmaking με εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών

31/08/2023

Η Anuga 2023 είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Πραγματοποιείται στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 7 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2023 και παρέχει μια πλήρη επισκόπηση των τάσεων και των θεμάτων με πολύτιμες ιδέες και έμπνευση από τη μεγαλύτερη διεθνή βιομηχανική κοινότητα. 

Το Enterprise Europe Network στο πρώτο Φεστιβάλ Λακωνικών Προϊόντων

21/07/2023

Η ΓΣΕΒΕΕ συμμετείχε με εκθεσιακό περίπτερο στις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Λακωνικών Προϊόντων με τίτλο «Η Λακωνία σε Πρώτο Πρόσωπο»  που διεξήχθη  το τριήμερο 14-16 Ιουλίου στο λιμάνι του Γυθείου. Το νέο μέλος του Δικτύου Επιχειρηματικής Υποστήριξης Enterprise Europe Network παρουσίασε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στις τοπικές επιχειρήσεις.

«Θερινό Σχολείο Στρεφίου»

21/07/2023

Πώς δημιουργείται μια επιχείρηση; Τι κίνητρα μπορεί ή πρέπει να έχει ένας επιχειρηματίας; Από που πρέπει να ξεκινήσει ένας νέος επιχειρηματίας; Ποιοι παράγοντες μπορούν να καθορίσουν την επιτυχίας μιας επιχείρησης;

 

Τελευταία νέα