ACCIO OPEN CHALLENGE: Ευκαιρίες Δικτύωσης και Συνεργασιών με επίκεντρο την Καινοτομία

Στο πλαίσιο του ACCIO OPEN CHALLENGE προκαθορισμένες διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3-4 Ιουνίου και στις 5-7 Ιουλίου 2021.
26/04/2021

Το ACCIO OPEN CHALLENGE αποτελεί μια σημαντική εκδήλωση επιχειρησιακών συναντήσεων που διοργανώνει η Generalitat de Catalunya σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network, με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την διεθνοποίηση.

Στο πλαίσιο του ACCIO OPEN CHALLENGE προκαθορισμένες διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3-4 Ιουνίου και στις 5-7 Ιουλίου 2021. Οι διμερείς συναντήσεις θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών και θα είναι προγραμματισμένες σύμφωνα με την διαθεσιμότητα, τα ενδιαφέροντα και τους στόχους των συμμετεχόντων έτσι ώστε να προωθηθούν διεθνείς και τεχνολογικές συνεργασίες.

Στόχοι της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του επιχειρείν, η διεθνοποίηση, η καινοτομία, η δικτύωση των εταιρειών με διεθνείς τεχνολογικές ναυαρχίδες, η ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας, η είσοδος και η εδραίωση στις αγορές του εξωτερικού, αλλά και η γενικότερη σύνδεση των επιχειρήσεων με τον κόσμο, την τεχνολογία, τις χρηματοδοτήσεις και εν γένει την παγκόσμια αγορά. Απευθύνεται τόσο σε νεοφυείς επιχειρήσεις, επενδυτές και παρόχους τεχνολογίας, όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις που ασχολούνται με την ανοικτή καινοτομία.

Ο απολογισμός του ACCIO OPEN CHALLENGE για το 2020 είναι ενδεικτικός της διεθνούς απήχησης του θεσμού και των ευκαιριών που προσφέρει σε start-ups και μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν επιχειρηματικές συνεργασίας στους τομείς της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών. Ενδεικτικά το 2020:

  • Πραγματοποιήθηκαν 1.282 συναντήσεις εκ των οποίων το 57,2% ήταν διεθνείς
  • Συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 φορείς εκ των οποίων το 75% startups
  • Συμμετείχαν 77 μεγάλες εταιρείες και επενδυτές
  • Εκπροσωπήθηκαν περισσότερες από 50 χώρες

Οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν δωρεάν στην πλατφόρμα b2match και να υποβάλουν ένα προφίλ που θα περιγράφει ένα αίτημα (προσφορά/ζήτηση). Όλα τα προφίλ θα αξιολογηθούν και θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο του Brokerage Event και θα αποτελέσουν τη βάση για τις διαδικτυακές επιχειρηματικές συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας b2match και δεν χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος.

Δηλώστε συμμετοχή ως την 1η Ιουνίου 2021.

Πηγή: 
Enterprise Europe Network
 

Τελευταία νέα