Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας

20/07/2018

To Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων “WindEnergyMatch 2018” στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας διοργανώνεται από το δίκτυο Εnterprise Europe Network στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αμβούργο (Γερμανία), στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης “WindEnergy Hamburg 2018”. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων από τον κλάδο της Αιολικής Ενέργειας στο Διεθνές Forum υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas. To Enterprise Europe Network -Hellas αποτελεί τον ελληνικό κόμβο του ομώνυμου ευρωπαϊκού δικτύου.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της αιολικής ενέργειας και αναζητούν συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο στα παρακάτω αντικείμενα:
Αιολικά πάρκα (Onshore & Offshore)

  • Κατασκευή ανεμογεννητριών
  • Προμηθευτές εξαρτημάτων
  • Νέα υλικά / επεξεργασία υλικών
  • Εγκατάσταση αιολικών πάρκων
  • Μελέτη & ανάπτυξη έργων
  • Χειρισμός & συντήρηση έργων
  • Δίκτυα μεταφοράς
  • Χρηματοδότηση & ασφάλεια

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα, πραγματοποιώντας στοχευμένες διμερείς συναντήσεις 30 λεπτών, να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές/τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και να υποβάλουν το προφίλ τους (ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα) έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018. Tα προφίλ δημοσιεύονται σε ηλεκτρονικό κατάλογο και αποτελούν τη βάση για τη διοργάνωση διμερών συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στα δημοσιευμένα προφίλ τους συνεργάτες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και  να ζητήσουν συνάντηση την ημέρα του brokerage event στον προκαθορισμένο χώρο. Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ η δυνατότητα για αποδοχή/απόρριψη των συναντήσεων έχει καταληκτική ημερομηνία στις 25 Σεπτεμβρίου 2018
Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 (10:00-18:00) και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2016 (10:00-14:00). Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το προσωπικό πρόγραμμα συναντήσεων λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο εισόδου τους στην έκθεση WindEnergy Hamburg 2018, όπου θα λάβει χώρα και η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Hall B7, Conference Room B7.1). Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Φανή Λαμπριανίδου, τηλ.: 210 7273933,, email: lamprianidou@ekt.gr).
 

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα