Νέα

Sustainable Fashion Fair από το ΒΕΑ, μέλος του Enterprise Europe Network Hellas

15/04/2024

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, μέλος του Enterprise Europe Network Hellas, στηρίζοντας τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μόδας, πραγματοποιεί το διήμερο Sustainable Fashion Fair το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 12.00 έως τις 21.00, σε συνεργασία με το Impact Hub

Επιχειρηματική Αποστολή στην Σερβία τον Μάιο από ΣΕΒ, ΕΒΕΑ και Enterprise Greece

15/03/2024

Επιχειρηματική Αποστολή στο Βελιγράδι της Σερβίας, από την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 έως την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ανακοίνωσαν ότι διοργανώνουν ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και η Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερβίας και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βελιγράδι.

ΕΒΕΑ: Ενημερωτική Εκδήλωση «Ημέρα Πληροφόρησης για τον Καναδά»

15/03/2024

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ημέρα Πληροφόρησης για τον Καναδά» διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Υπουργείο Εξωτερικών και το Enterprise Europe Network Hellas, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος του ΕΒΕΑ. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αποτελέσει ένα ακόμη βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση των εμπορικών και οικονομικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Καναδά και για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ulysses podcast

12/03/2024
Η ελληνική κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas παρουσιάζει την πρώτη της σειρά podcast με τίτλο Ulysses. 
 
Τι είναι το #UlyssesPodcast; Μια σειρά επεισοδίων για την επινοητικότητα και το επιχειρηματικό ταξίδι με τη βοήθεια του Enterprise Europe Network.
 

15 χρόνια Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες

04/03/2024
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή γιορτάζει την 15η επέτειο του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες (Erasmus for Young Entrepreneurs - EYE), μιας πρωτοβουλίας ορόσημο που έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώσει το μέλλον της επιχειρηματικότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η φετινή επέτειος υπογραμμίζει την επιτυχία του EYE στην υποστήριξη της διεθνούς συνεργασίας, στον εμπλουτισμό των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και στην προώθηση της καινοτομίας.
 

Νέα σειρά webinars «Embracing global markets» από το Enterprise Europe Network

19/02/2024

Η σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων «Embracing global markets: webinar series» υποστηρίζει μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν σε Ασία, Αφρική και Αμερική. 

O ΣΕΒ παρουσίασε την ετήσια έρευνα γνώμης των επιχειρήσεων «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν»

16/02/2024

EENergy: Άνοιξε η πρόσκληση για επιχορηγήσεις ενεργειακής απόδοσης έως 10.000 ευρώ!

08/02/2024

Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει τουλάχιστον 1.800 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη σχεδίων δράσης για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης και θα περιλαμβάνει επίσης επιχορήγηση EENergy ύψους έως 10.000 ευρώ για τουλάχιστον 900 επιχειρήσεις.

Η επιχορήγηση EENergy είναι ένας εφάπαξ μηχανισμός στήριξης που θα χορηγηθεί στις ΜμΕ μετά την εκπόνηση και εφαρμογή ενός συγκεκριμένου σχεδίου δράσης με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης κατά τουλάχιστον 5%.

Μείνετε στον αφρό με το Business Wave

11/01/2024

Βουτήξτε βαθιά σε έναν κόσμο γνώσης, έμπνευσης και δυνατοτήτων βελτίωσης. Κάθε μήνα ανακαλύπτουμε τα μυστικά της επιτυχίας μαζί με κορυφαίους συμβούλους και παθιασμένους επιχειρηματίες.

Μνημόνιο Συνεργασίας με την Enterprise Greece

22/12/2023

Μνημόνιο Συνεργασίας (MοU) υπέγραψαν την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και το Enterprise Europe Network Hellas.

 

Τελευταία νέα