Νέα

Tech4SmartCities, Επιχειρηματικές συναντήσεις για τις Έξυπνες Πόλεις του Μέλλοντος

07/05/2021

Το Tech4SmartCities αποτελεί μια εκδήλωση επιχειρησιακών συναντήσεων στους θεματικούς τομείς της ενεργειακής αποδοτικότητας, της αστικής κινητικότητας και των μεταφορών, των βιώσιμων κατασκευών, της κυκλικής οικονομίας, της οικονομίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα, με καταλύτη τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

ACCIO OPEN CHALLENGE: Ευκαιρίες Δικτύωσης και Συνεργασιών με επίκεντρο την Καινοτομία

26/04/2021

Το ACCIO OPEN CHALLENGE αποτελεί μια σημαντική εκδήλωση επιχειρησιακών συναντήσεων που διοργανώνει η Generalitat de Catalunya σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network, με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την διεθνοποίηση.

CONNECT DAY(s) 2021, με επίκεντρο την καινοτομία και τις αναδυόμενες τεχνολογίες

19/04/2021

Το Connect Day(s) 2021 αποτελεί μια σημαντική εκδήλωση επιχειρησιακών συναντήσεων με επίκεντρο την καινοτομία και τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Την εκδήλωση διοργανώνει το Austria Wirtschaftsservice Gesellschaft mbH.

Νέες προσκλήσεις στον Ορίζοντα Ευρώπη για τις μεταλλάξεις της νόσου COVID-19

15/04/2021

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να διαθέσει 123 εκατ. ευρώ από τον Ορίζοντα Ευρώπη, το νέο πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας της ΕΕ, για επείγουσα έρευνα σχετικά με τις μεταλλάξεις της νόσου COVID-19.

B2B διαδικτυακές συναντήσεις εξερευνούν το Διάστημα

15/04/2021

Επιχειρηματικές διαδικτυακές συναντήσεις στον τομέα της αεροδιαστημικής βιομηχανίας συνδιοργανώνει το Enterprise Europe Network στις 8-10 Ιουνίου 2021. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

Access2Markets: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για ελληνικές επιχειρήσεις

06/04/2021

Διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με τη νέα πύλη Access2Markets θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 ειδικά για ελληνικές επιχειρήσεις. 

Η πλατφόρμα Access2Markets αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις που αποφασίζουν να ασχοληθούν με το διεθνές εμπόριο, αλλά και για τα εμπορικά επιμελητήρια και τους οργανισμούς προώθησης εξαγωγών.

Εκδήλωση B2B συναντήσεων από το Enterprise Europe Network στη διεθνή έκθεση HANNOVER MESSE 2021

24/03/2021

Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών διαδικτυακών B2B συναντήσεων διοργανώνει στις 12-15 Απριλίου 2021 το Enterprise Europe Network στο πλαίσιο της έκθεσης HANNOVER MESSE

e-Flashnews Τεύχος 2/2021

26/02/2021

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Νάζη στο nagy@sbe.org.gr

Επιστροφή στην Ελλάδα με υποτροφία Marie Skłodowska-Curie Actions

17/02/2021

Ο Δημήτριος Χριστάρας επέστρεψε στην Ελλάδα με υποτροφία Marie Skłodowska-Curie Actions και εκπονεί έρευνα στην επιχείρηση Athens Eye Hospital.

Η έρευνά του επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εργαλείων και μεθόδων για την μελέτη των οπτικών χαρακτηριστικών του ανθρώπινου οφθαλμού.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και το Enterprise Europe Network βοήθησαν τον ερευνητή κατά την υποβολή της πρότασής του.  

Πρόγραμμα ενίσχυσης της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

11/02/2021

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν από γυναίκες αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του οικοσυστήματος της επιχειρηματικότητας.

 

Τελευταία νέα