Νέα

Εκδήλωση για την υποστήριξη επιχειρήσεων και ερευνητικών ομάδων στο πλαίσιο της προκήρυξης “Green Deal” της ΕΕ

21/09/2020

Εκδήλωση δικτύωσης για την υποστήριξη επιχειρήσεων και ερευνητικών ομάδων από την Ελλάδα και το Ισραήλ, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και κοινοπραξιών για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της προκήρυξης “Green Deal” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνουν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωση

Επιχειρηματικές διαδικτυακές συναντήσεις eMariMatch 2020

09/09/2020

Στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2020 θα λάβει χώρα φέτος, η σημαντική εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων eMariMatch 2020. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, συνεργατικούς σχηματισμούς (clusters) και ερευνητικούς φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον ναυτιλιακό τομέα θα διεξαχθούν διαδικτυακά, στο πλαίσιο του θεσμού Posidonia Web Forums Week.

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Virtual MariMatch 2020, για τη θαλάσσια οικονομία

27/08/2020

Λίγες ημέρες έμειναν μόνο για το Virtual MariMatch 2020, τη σημαντική διαδικτυακή εκδήλωση για τη θαλάσσια οικονομία. Μέχρι στιγμής, η εκδήλωση, που θα λάβει χώρα από τις 2 έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 270 συμμετεχόντων. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 31 Αυγούστου και ζητήστε διαδικτυακές συναντήσεις με άλλους φορείς μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Νέες κατευθυντήριες γραμμές για τις ψηφιακές δεξιότητες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

24/07/2020

Νέα έκθεση με κατευθυντήριες γραμμές για τους εκπαιδευτές, τους εργοδότες και τους υπεύθυνους προσλήψεων, δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 13 Ιουλίου 2020, ώστε να διασφαλίσει ότι οι Ευρωπαίοι διαθέτουν τις ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζονται για να ευημερήσουν στην αγορά εργασίας μετά την πανδημία.

Έρχεται το Virtual MariMatch 2020, η διεθνής εκδήλωση για τη θαλάσσια οικονομία

08/07/2020

Αν δραστηριοποιείστε στον ναυτιλιακό κλάδο και αναζητάτε έμπνευση, ευκαιρίες δικτύωσης, και ευκαιρίες χρηματοδότησης δηλώστε συμμετοχή στην τριήμερη διεθνή διαδικτυακή εκδήλωση Virtual MariMatch 2020 που θα λάβει χώρα από τις 2 έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Διαδικτυακός κόμβος μάθησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από την EBRD

10/06/2020

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction and Development- EBRD), με σκοπό να υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες με τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού, δημιούργησε τον διαδικτυακό κόμβο «The Know How Academy» με εργαλεία και πηγές μάθησης για την υποστήριξη των επιχειρήσεων.

Διαδικτυακή εκδήλωση για τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό #GreeceVsVirus

02/06/2020

Διαδικτυακή εκδήλωση γνωριμίας και δικτύωσης για τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό #GreeceVsVirus, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 από το ΝΒG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το  Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), το Κέντρο ACEIn του ΟΠΑ, το κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ, το Ίδρυμα Ωνάση και τη Βayer Hellas, υπό την  αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.    

Enterprise Europe Network: Σταθερά δίπλα στις επιχειρήσεις, μπροστά στις νέες προκλήσεις

26/05/2020

Στο πλαίσιο της πανδημίας του κορονοïού, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να ανακάμψουν και να προσαρμοστούν στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Οι προτεραιότητές τους δεν είναι πια οι ίδιες και οι ανάγκες τους έχουν αλλάξει. Το Enterprise Europe Network στηρίζει τις επιχειρήσεις στην πορεία τους σε αυτά τα «αχαρτογράφητα νερά» παρέχοντας ενημέρωση και ουσιαστική βοήθεια.

Ψηφιακό παράθυρο στον κόσμο η νέα υπηρεσία Greekfarms.gov.gr για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προιόντα

19/05/2020

Ένα νέο ψηφιακό «παράθυρο» στην πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων, ανοίγει η ηλεκτρονική υπηρεσία greekfarms.gov.gr που τέθηκε σε λειτουργία πριν από λίγες ημέρες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ξεκίνησε η Startup Greece Week, η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

06/05/2020

H Startup Greece Week, η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιείται online από 4 έως 10 Μαΐου 2020, με στόχο την προώθηση του καινοτόμου νεανικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα.

 

Τελευταία νέα