Νέα

Enterprise Europe Network: Σταθερά δίπλα στις επιχειρήσεις, μπροστά στις νέες προκλήσεις

26/05/2020

Στο πλαίσιο της πανδημίας του κορονοïού, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να ανακάμψουν και να προσαρμοστούν στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Οι προτεραιότητές τους δεν είναι πια οι ίδιες και οι ανάγκες τους έχουν αλλάξει. Το Enterprise Europe Network στηρίζει τις επιχειρήσεις στην πορεία τους σε αυτά τα «αχαρτογράφητα νερά» παρέχοντας ενημέρωση και ουσιαστική βοήθεια.

Ψηφιακό παράθυρο στον κόσμο η νέα υπηρεσία Greekfarms.gov.gr για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προιόντα

19/05/2020

Ένα νέο ψηφιακό «παράθυρο» στην πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων, ανοίγει η ηλεκτρονική υπηρεσία greekfarms.gov.gr που τέθηκε σε λειτουργία πριν από λίγες ημέρες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ξεκίνησε η Startup Greece Week, η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

06/05/2020

H Startup Greece Week, η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιείται online από 4 έως 10 Μαΐου 2020, με στόχο την προώθηση του καινοτόμου νεανικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα.

COVID-19: Πού θα λάβετε υποστήριξη για την επιχείρησή σας

27/04/2020

Πολλές ενέργειες έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες για να απαλύνουν τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας COVID-19. Οι σαρωτικές αλλαγές που αντιμετωπίζουμε είναι άνευ προηγουμένου και απαιτούν γρήγορη προσαρμογή. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με χρήσιμες διευθύνσεις για να αναζητήσετε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Διεθνείς επιχειρηματικές διαδικτυακές συναντήσεις για το περιβάλλον, την ενέργεια και την κυκλική οικονομία

15/04/2020

Διεθνείς B2B διαδικτυακές συναντήσεις με θέμα «Καινοτομία στο περιβάλλον, την Ενέργεια και την Κυκλική Οικονομία» θα πραγματοποιηθούν στις 4-5 Μαΐου 2020, αποτελώντας μοναδική ευκαιρία για επιχειρήσεις από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται για επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό.

Διαγωνισμός ανάδειξης καινοτόμων προτάσεων #HackCoronaGreece

10/04/2020

Το HackCoronaGreece, το οποίο πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου διαδικτυακά από τις 7 έως τις 13 Απριλίου, είναι ένας δια

Υγεία και Βιομηχανία μαζί για την αντιμετώπιση της πανδημίας

09/04/2020

Μια νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα δικτύωσης Care & Industry together against CORONA δημιουργήθηκε από το δίκ

COVID-19: Επείγουσα έκκληση για προμήθεια υγειονομικού εξοπλισμού από την Περιφέρεια της Λομβαρδίας

16/03/2020

Η Περιφέρεια της Λομβαρδίας στη Βόρεια Ιταλία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω του νέου κορονοϊού (COVID-19). Προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή, η κυβέρνηση της Λομβαρδίας ξεκίνησε μια διεθνή έκκληση προς τις ευρωπαικές επιχειρήσεις για παροχή βοήθειας σε είδη υγειονομικού εξοπλισμού.

Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός STARTUP3: μέχρι τις 20 Απριλίου οι αιτήσεις

11/03/2020

Έχετε μια ιδέα, μια μικρομεσαία επιχείρηση ή startup και εστιάζετε στην υψηλή τεχνολογία και καινοτομία; Ξεκινήστε το ταξίδι του μετασχηματισμού της επιχείρησής σας και της ιδέας σας λαμβάνοντας μέρος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για startups υψηλής τεχνολογίας STARTUP3.

Αυξημένη συμμετοχή κάτω από τη γυάλινη οροφή

10/03/2020

Τη συμμετοχή των γυναικών στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης στην Ελλάδα παρουσιάζει νέα έκδοση του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ).