Υπηρεσία Αυτόματης Ενημέρωσης

Κάθε μέρα, προστίθενται στη βάση δεδομένων του Enterprise Europe Network περισσότερες από 100 ευκαιρίες συνεργασίας από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι δυνατότητες συνεργασίας προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα οργανισμών:

  • Δημόσιοι φορείς, ερευνητικά κέντρα και ακαδημαϊκά ινστιτούτα
  • Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Μεγάλες ή πολυεθνικές επιχειρήσεις
  • Βιομηχανία
  • Ιδιώτες επενδυτές ή επιχειρηματίες

που εντάσσονται σε 17 θεματικούς κλάδους δραστηριοτήτων, ανάμεσα στους οποίους θα βρείτε τις ΤΠΕ, τον κλάδο της ενέργειας, της ναυτιλίας, της αγροδιατροφής κ.ά.

Το Enterprise Europe Network-Hellas σας δίνει τη δυνατότητα απευθείας εγγραφής στη βάση δεδομένων που ακολουθεί για να λαμβάνετε αυτόματη ενημέρωση (alerting) για κάθε νέα ευκαιρία που άπτεται των ενδιαφερόντων σας!

Η διαδικασία εγγραφής αποτελείται από δύο βήματα:

  • Εγγραφή στη βάση δεδομένων

Μέσω της φόρμας που ακολουθεί, μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Όλα τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Στη συνέχεια, θα σας σταλεί επιβεβαίωση εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας.

Μόλις ενεργοποιήσετε το λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε για να ξεκινήσει η διαδικασία αυτόματης ενημέρωσης μέσω e-mail.

  • Δημιουργία προφίλ αυτόματης ενημέρωσης (query).

Καταχωρήστε ένα όνομα για το προφίλ αυτόματης ενημέρωσης (query)

Εισάγετε τις προτιμήσεις σας στις οθόνες που ακολουθούν, με βάση τα κριτήρια που είναι στη διάθεσή σας: λέξεις-κλειδιά, τομείς αγοράς που σας ενδιαφέρουν, προσφορά ή αναζήτηση συνεργασίας κ.ά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα προφίλ (queries) θέλετε - χρησιμοποιήστε διαφορετικό όνομα για να τα διακρίνετε μεταξύ τους.

Τα προφίλ αυτόματης ενημέρωσης (queries) μπορείτε να τα τροποποιήσετε (edit) όποια στιγμή επιθυμείτε.

Οι αυτόματες ειδοποιήσεις θα ενεργοποιηθούν μετά τη διαδικασία έγκρισης του προφίλ από φορέα του δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas.