Διεθνείς επιχειρηματικές συναντήσεις

Οι εκδηλώσεις επιχειρηματικών συναντήσεων, γνωστές και ως brokerage events, υποστηρίζουν διμερείς συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων, ερευνητικών οργανισμών, πανεπιστημίων και λοιπών φορέων.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν δηλώνουν το είδος και τα χαρακτηριστικά της συνεργασίας που αναζητούν σε μία ηλεκτρονική βάση. Στη συνέχεια μπορούν να επιλέξουν τις επιχειρήσεις ή τους οργανισμούς που επιθυμούν να συναντήσουν και προγραμματίζονται ηλεκτρονικά οι συναντήσεις.

Οι συναντήσεις διενεργούνται με φυσική παρουσία, διαδικτυακά ή/και υβριδικά, σε συγκεκριμένη θεματική ενότητα, επιδιώκοντας τεχνολογικές, ερευνητικές ή/και επιχειρηματικές συνεργασίες.

 

Επιχειρηματικές αποστολές

Επιχειρηματικές αποστολές διοργανώνονται ανά κλάδο ή θεματική ενότητα και περιλαμβάνουν προγραμματισμένες επισκέψεις σε επιχειρήσεις στη χώρα που διεξάγεται η αποστολή.

Ως εργαλεία δικτύωσης, στόχος των επιχειρηματικών αποστολών είναι να αξιοποιηθούν με τον βέλτιστο τρόπο επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται με στόχο την ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών και την ενίσχυση των εξαγωγών.

Τα brokerage events και οι επιχειρηματικές αποστολές διοργανώνονται σε όλη την Ευρώπη, αλλά και σε τρίτες χώρες από τα μέλη της ελληνικής κοινοπραξίας σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς που μετέχουν στο δίκτυο Enterprise Europe Network.

 

B2B συναντήσεις: Πώς δουλεύουν;

  1. Δείτε τα προγραμματισμένα brokerage events εδώ
  2. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει.
  3. Ένας σύμβουλος του Δικτύου θα σας καθοδηγήσει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα της εκδήλωσης. 
  4. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε οργανισμούς και επιχειρήσεις που επιθυμείτε να συναντήσετε στο πλαίσιο της εκδήλωσης.