Ημερίδα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα με τη συμμετοχή του ΕΚΤ

11/10/2018

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου (EPLO) διοργανώνει στην Αθήνα ημερίδα με τίτλο “Women in Business” την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:00-21:00 στις εγκαταστάσεις του EPLO, οδός Πολυγνώτου 2 και Διοσκούρων στην Πλάκα. Τα θέματα που θα συζητηθούν σχετίζονται με την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία και την Δικτύωση και συγκεκριμένα με τη προώθηση της συμμετοχής των γυναικών στην καινοτομία και την ανάπτυξη.
Ο Δημήτρης Μαραγκός, συντονιστής της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας», που υλοποιεί το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης στη βάση σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα συμμετέχει ως ομιλητής στις εργασίες της πρώτης ημέρας της Ημερίδας, με θέμα τη δικτύωση ως κλειδί για επιτυχημένες επιχειρηματικές συνεργασίες.
Τη δεύτερη ημέρα της ημερίδας, ως ομιλήτρια θα παρευρεθεί η Φαίη Ορφανού, υπεύθυνη του Τομέα Καινοτομία και Δικτύωσης του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, με θέμα 5 προκλήσεις για τις γυναίκες ως επιχειρηματίες.
Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος "Γυναίκες επιχειρηματικοί άγγελοι στην ΕΕ - μια διατομεακή εμπειρία" (CrossEUWBA) που χρηματοδοτείται από το HORIZON 2020.
Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του EPLO ενώ η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν αλλά θα χρειαστεί επιβεβαίωση της συμμετοχής στο Email afiumi@eplo.int.

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Latest news