Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για επιχειρήσεις σε εκδήλωση του EquiFund

03/04/2018

Με μία ανοικτή εκδήλωση στις 16 Απριλίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα, το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών (EquiFund) προσκαλεί υφιστάμενους ή/και φιλόδοξους επιχειρηματίες να συναντηθούν και να συζητήσουν με πιθανούς επενδυτές. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης είναι event collaborator και εκπρόσωποι του θα είναι στο foyer του 5ου ορόφου της Στέγης για να ενημερώσουν για τις δράσεις επιχειρηματικής -και όχι μόνο- δικτύωσης μέσω του Enterprise Europe Network - Hellas και της πρωτοβουλίας "Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας".
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν όλοι οι συντελεστές του προγράμματος τόσο από την μεριά του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων με την συμμετοχή του Διευθύνοντα Σύμβουλου Pier Luigi Gilibert, όσο και από τη μεριά του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Αλ. Χαρίτση, οι οποίοι εκπροσωπούν τους δύο θεμελιώδεις επενδυτές της πρωτοβουλίας EquiFund.
Στις συζητήσεις θα συμμετάσχουν όλες οι ομάδες που εξασφάλισαν χρηματοδότηση μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης, οι οποίες μαζί με επιτυχημένους επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες για start-ups και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που παρέχει το πρόγραμμα.
Κεντρικές ομιλίες αναμένονται και από διεθνείς ομιλητές όπως ο Javier Perez- Tenessa De Block, Ιδρυτής και πρώην CEO της eDreams ODIGEO, και ο συμβούλος ψηφιακής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας Paul Papadimitriou ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός παρουσιαστής του συνεδρίου.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε ερευνητές, προπτυχιακούς / μεταπτυχιακούς / διδακτορικούς και μετά-διδακτορικούς φοιτητές, υφιστάμενους και επίδοξους επιχειρηματίες και καινοτόμες επιχειρήσεις που αναζητούν τρόπους υλοποίησης  και χρηματοδότησης της επιχειρηματικής τους ιδέας.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με απαραίτητη την προεγγραφή εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα.

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Latest news