Επιχειρηματικές συναντήσεις στο Όσλο για Πράσινη Βιομηχανική Καινοτομία, Ψηφιοποίηση, ΤΠΕ

08/03/2019

Εκδήλωση για τη Δημιουργία Συνεργασιών (Matchmaking) στους τομείς της Πράσινης Βιομηχανικής Καινοτομίας, της Ψηφιοποίησης ή των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών διοργανώνεται στο Όσλο, στις 19 Μαρτίου 2019. Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ερευνητικά κέντρα που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους τομείς ή σε φορείς καινοτόμων ιδεών για την αύξηση της αποδοτικότητας ή τη βιομηχανική παραγωγικότητα και την παράλληλη δημιουργία «πράσινων» αποτελεσμάτων.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση μπορούν να ενημερωθούν για συγκεκριμένες ευκαιρίες χρηματοδότησης συνεταιρικών έργων και μιας πλατφόρμας για την αντιστοίχιση δυνητικών εταίρων για έργα στο πλαίσιο των επιχορηγήσεων ΕΟΧ και Νορβηγίας.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή μέχρι τις 17 Μαρτίου εδώ. Μπορείτε ακόμα να υποβάλετε αίτηση για χρηματοδότηση για να ταξιδέψετε στο Όσλο εδώ.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι το Enterprise Europe Network, το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον κόσμο. Σημειώνεται ότι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) είναι συντονιστής του ελληνικού κόμβου του Enterprise Europe Network, που αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το Enterprise Europe Network-Hellas είναι το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης. Στηρίζει καινοτόμες και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και χρηματοδότηση, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για διαχείριση καινοτομίας και scaling up των επιχειρήσεων, ενημερώνει για ευρωπαϊκές πολιτικές και δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες. Κάθε χρόνο, το ελληνικό δίκτυο μεσολαβεί σε περίπου 100 διακρατικές συνεργασίες.

Πηγή: 
www.ekt.gr, με πληροφορίες από Πρεσβεία Νορβηγίας στην Αθήνα, Enterprise Europe Network, ΕΚΤ
 

Latest news