Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων για Ηλεκτρονική Υγεία και Ιατρική Πληροφορική στο Γκέτεμποργκ (21-23 Μαΐου)

Κεντρική θεματική του συνεδρίου, ο μετασχηματισμός της ιατρικής φροντίδας και της κοινωνικής πρόνοιας στην ψηφιακή εποχή.
08/04/2019

Το «eHealth Match 2019», η διεθνής εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, προσφέρει τη δυνατότητα δικτύωσης υψηλού επιπέδου σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας και της Ιατρικής Πληροφορικής. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του συνεδρίου Vitalis από το Business Region Göteborg σε συνεργασία με τη θεματική ομάδα «Healthcare» του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

Κεντρική θεματική του συνεδρίου, ο μετασχηματισμός της ιατρικής φροντίδας και της κοινωνικής πρόνοιας στην ψηφιακή εποχή. Το συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 5.000 συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια τριών ημερών δικτύωσης υψηλού επιπέδου και σημαντικών συζητήσεων με επενδυτές, επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές, πανεπιστήμια, ερευνητικά ινστιτούτα, clusters, νοσοκομεία και οργανώσεις ασθενών για το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης και της πρόνοιας.

Οι συμμετέχοντες στο «eHealth Match 2019» θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων δεκαπεντάλεπτων συναντήσεων.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στους παρακάτω τομείς:

 • Τεχνητή Νοημοσύνη
 • Ασφάλεια ασθενών
 • Διαχείριση αλλαγών
 • Υπηρεσίες φροντίδας υγείας
 • Υποστήριξη αποφάσεων
 • Τηλεϊατρική
 • Ρομποτική
 • Ιατρική απεικόνιση
 • Τεχνολογίες Πρόνοιας
 • Φροντίδα ηλικιωμένων
 • Φροντίδα στο σπίτι
 • Δημόσιες υπηρεσίες

 

Πρακτικές πληροφορίες

Για εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων έως τις 16 Μαΐου. Σημειώνεται ότι απαιτείται προηγουμένως εγγραφή στο συνέδριο Vitalis και ότι δεκτός θα γίνει μόνο ένας περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων στο συνέδριο (first come first served).

Αιτήσεις για συναντήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 16 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα προσωπικό πρόγραμμα συναντήσεων ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους. Η εγγραφή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, άλλα δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου στο συνέδριο Vitalis. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΕKT (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ: 210 7273920, cpascual@ekt.gr).

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον κόσμο. Σημειώνεται ότι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) είναι συντονιστής του ελληνικού κόμβου του Enterprise Europe Network, που αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το Enterprise Europe Network-Hellas είναι το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης. Στηρίζει καινοτόμες και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και χρηματοδότηση, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για διαχείριση καινοτομίας και scaling up των επιχειρήσεων, ενημερώνει για ευρωπαϊκές πολιτικές και δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες. Κάθε χρόνο, το ελληνικό δίκτυο μεσολαβεί σε περίπου 100 διακρατικές συνεργασίες.

 

Latest news