Εκδήλωση B2B συναντήσεων από το Enterprise Europe Network για επιχειρήσεις αιολικής ενέργειας στο FOWT 2019 στο Μονπελιέ

25/02/2019

Διεθνή εκδήλωση B2B συναντήσεων για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας συνδιοργανώνει στις 24 και 25 Απριλίου 2019 στο Μονπελιέ της Γαλλίας το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network στο πλαίσιο του συνεδρίου FOWT 2019. Το FOWT 2019 είναι η μεγαλύτερη διεθνής διοργάνωση αφιερωμένη στις πλωτές υπεράκτιες ανεμογεννήτριες. Οι συμμετοχές αναμένεται να φτάσουν τις 800 – ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους αντιπροσωπείες από την Ιαπωνία, τη Νορβηγία, τις Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων από τον κλάδο της Αιολικής Ενέργειας υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas.

Με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network, επιχειρήσεις, decision makers  και ανάδοχοι έργων από όλο τον κόσμο μπορούν να επωφεληθούν από τις B2B συναντήσεις που σκοπεύουν να φέρουν κοντά την προσφορά και τη ζήτηση: διευρύνοντας τον κύκλο των προμηθευτών, αντλώντας αξία από την εξειδίκευση, συζητώντας καινοτόμες ιδέες και προϊόντα και δημιουργώντας προϋποθέσεις για μελλοντικές διεθνείς συνεργασίες.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μονπελιέ της Γαλλίας στις 24 και 25 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο του αντίστοιχου συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης μέχρι τις 17 Απριλίου. Στη συνέχεια, μπορούν να ελέγξουν τα προφίλ των συμμετεχόντων, να υποβάλουν ή να λάβουν αιτήματα για συναντήσεις. Η συμμετοχή στις συναντήσεις δεν έχει κάποιο κόστος, όμως θα πρέπει οι συμμετέχοντες να πληρώσουν για τη συμμετοχή στο συνέδριο

Κατά την εγγραφή σας, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office, μπορείτε να επιλέξετε ΕΚΤ/NHRF, προκειμένου να υποστηριχθείτε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Eθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Γεωργία Μαζιώτη, τηλ.: 210 7273925, email: gmazio@ekt.gr).

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Latest news