Διαδικτυακό Σεμινάριο "Υπηρεσίες των Τοπικών Κόμβων Καινοτομίας στην Υγεία για την ενίσχυση SMEs και Startups - EIT-Health RIS HUBs"

04/05/2018

Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο “ Υπηρεσίες των Τοπικών Κόμβων Καινοτομίας στην Υγεία - EIT Health RIS HUBs”  διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Μάϊου 2018 στις 13:00 το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), σε συνεργασία με το EIT Health και την υποστήριξη του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης.
Στο διαδικτυακό σεμινάριο η συντονίστρια των EIT Health HUB του Ευρωπαϊκού Νότου, Dr Chiara Maiorino, θα παρουσιάσει τη δομή του ΕΙΤ Health και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (SMEs) & start-ups. 
Η Δρ. Cristina Pascual και ο Γεώργιος Μέγας (ΕΚΤ - EIT Health Hub coordinator, EEN coordinator & H2020 NCP for Health & ICT) θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες του ΕΚΤ για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. 
Η παρουσίαση θα γίνει online με σύνδεση μέσω skype και αποστολή συνδέσμου για απευθείας Streamingστους απομακρυσμένους συμμετέχοντες. Για δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email (megas@ekt.gr , cpascual@ekt.gr).
Απευθείας σύνδεση μέσω skype θα γίνεται μόνο με το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης του ΙΤΕ, αίθουσα 323 Ηράκλειο (N. Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών), όπου θα παρακολουθήσουν το webinar εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής, ερευνητικής, τεχνολογικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Κρήτης με προσωπική πρόσκληση. 
Το webinar θα είναι ανοιχτό για το υπόλοιπο κοινό που θα μπορεί να το παρακολουθήσει μέσω Live Streaming στη διεύθυνση media.ekt.gr/live

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Latest news