Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης από το Enterprise Europe Network

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνείς συνεργασίες στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
18/05/2022

Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης σε υβριδική μορφή (δια ζώσης και διαδικτυακά), κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν και επιχειρηματικές Β2Β συναντήσεις, διοργανώνουν το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network, ο φορέας ADVANTAGE AUSTRIA και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός AI Austria στις 24-25 Μαΐου 2022. 

Το συνέδριο εστιάζει στη χρήση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης στις Πωλήσεις και στο Marketing. Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες διεθνών και καταξιωμένων επιχειρηματιών και επιστημόνων, συζητήσεις σε πάνελ, εργαστήρια και προκαθορισμένες διαδικτυακές συναντήσεις 1:1 με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Επίσης, μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, θα υπάρχει η δυνατότητα για προκαθορισμένες διαδικτυακές Β2Β συναντήσεις μεταξύ των εγγεγραμμένων χρηστών.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις απευθύνονται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς οργανισμούς που επιδιώκουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, να ενημερωθούν για τεχνολογίες στην αιχμή της ψηφιακής εποχής, αλλά και να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα που είναι σε στάδιο αξιοποίησης.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή εδώ μέχρι τις 25 Μαΐου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν προφίλ συνεργασίας (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Μαΐου, μέσω της πλατφόρμας b2match (δεν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος από τον χρήστη).

Πηγή: 
Enterprise Europe Network