Εκδήλωση B2B συναντήσεων από το Enterprise Europe Network στη διεθνή έκθεση HANNOVER MESSE 2022

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικοί οργανισμοί θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν εταίρους για τεχνολογικές, ερευνητικές και εμπορικές συνεργασίες, στους τομείς του Έξυπνου Εργοστασίου, της βιώσιμης ενέργειας & κινητικότητας.
31/03/2022

Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων με τίτλο Technology & Business Cooperation Days διοργανώνει από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου 2022 το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της έκθεσης HANNOVER MESSE 2022. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου και Εθνικό Σημείο Επαφής για το Cluster 4 (Digital, Industry, Space) στον Ορίζοντα Ευρώπη.

Η έκθεση HANNOVER MESSE αποτελεί τον σημαντικότερο διεθνή χώρο προβολής των νέων βιομηχανικών τεχνολογιών, υλικών και καινοτόμων προϊόντων. Η έκθεση αλλά και οι συναντήσεις της εκδήλωσης δικτύωσης θα πραγματοποιηθούν υβριδικά, δηλαδή στον χώρο της έκθεσης στο Ανόβερο της Γερμανίας αλλά και με δυνατότητα σύνδεσης διαδικτυακά μέσω βιντεοκλήσεων.

Στην εκδήλωση Technology & Business Cooperation Days, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικοί οργανισμοί θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν εταίρους για τεχνολογικές, ερευνητικές και εμπορικές συνεργασίες, στους παρακάτω τομείς:

  • Βιομηχανία 4.0 και λύσεις για έξυπνα εργοστάσια
  • Βιομηχανικές τεχνολογίες αποδοτικής χρήσης πόρων και ενέργειας
  • Βιώσιμή ενέργεια και κινητικότητα
  • Μετρητικά εργαλεία

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα έχουν διάρκεια 20 λεπτών, και θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας b2match. Δεν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή εδώ μέχρι τις 24 Μαΐου 2022. Οι συμμετέχοντες καλούνται να επιλέξουν τις συναντήσεις που επιθυμούν, οι οποίες μπορούν να επιβεβαιωθούν ή να ακυρωθούν ως τις 27 Μαΐου 2022.