Διαδικτυακό σεμινάριο: Οι προκλήσεις της κυβερνοασφάλειας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Trade and Technology Council, τη σύμπραξη για εμπορική συνεργασία μεταξύ Ε.Ε. και Η.Π.Α.
13/01/2022

Το Enterprise Europe Network - Hellas σας προσκαλεί στο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την κυβερνοασφάλεια που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00-17:00 (CET).  

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Trade and Technology Council, τη σύμπραξη για εμπορική συνεργασία μεταξύ Ε.Ε. και Η.Π.Α.  

Είναι η πρώτη από μια σειρά εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για ευρωπαϊκές και αμερικανικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. 

Το σεμινάριο αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση σχετικά με το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αναγνωρίσουν το κυβερνοέγκλημα και τις online απειλές, πώς μπορούν να προστατευθούν από τους κινδύνους δραστηριοποίησης στο διαδίκτυο, και πώς να κάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ασφαλή στο διαδίκτυο .  

Στο δεύτερο μέρος, οι επιχειρήσεις καλούνται να εξηγήσουν τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε ζητήματα κυβερνοασφάλειας, να μοιραστούν καλές πρακτικές, και να προτείνουν τρόπους βελτίωσης των δημόσιων πολιτικών για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας. 

Ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται στα 750 άτομα, με στόχο να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και να υπάρξει ίση εκπροσώπηση από Ευρώπη και Αμερική.  

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, συμπληρώστε το συντομότερο δυνατόν τη φόρμα εγγραφής.  

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί σε επτά διαφορετικές γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πολωνικά και Ρουμάνικα.  

Όλοι οι επιβεβαιωμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν έναν σύνδεσμο πριν την ημερομηνία της εκδήλωσης. Επιπλέον, θα δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης του μαγνητοσκοπημένου υλικού και σε όσους δεν θα καταφέρουν να την παρακολουθήσουν. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση TTC-WG9@ec.europa.eu.

Τέλος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σάς προσκαλεί να λάβετε μέρος στην έρευνα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας.