Εκδήλωση Δικτύωσης στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών στον Ορίζοντα Ευρώπη

Στο πλαίσιο του Info Day 2021, το Enterprise Europe Network και το δίκτυο Ideal-IST συνδιοργανώνουν εκδήλωση δικτύωσης για επιχειρήσεις και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών.
14/06/2021

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επαγγελματικών και ερευνητικών συνεργασιών στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί στη διεθνή εκδήλωση συναντήσεων “Horizon Europe Digital - Face2Face Brokerage Event”. Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Cluster 4 - Horizon EU Info Days” (πρώην ICT Proposers’ Days) που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 29-30 Ιουνίου 2021.

Η εκδήλωση «Horizon Europe Digital - Face2Face Brokerage» διοργανώνεται από τα δίκτυα Enterprise Europe Network και Ideal-ist.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να συμμετέχουν σε κοινοπραξίες ώστε να υποβάλουν προτάσεις στο Ορίζοντα Ευρώπη στο πλαίσιο των πρώτων προκηρύξεων του 2021 στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών.

Ο Ορίζοντας Ευρώπη είναι το πρόγραμμα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για την έρευνα και την καινοτομία για την περίοδο 2021-2027, με προϋπολογισμό 95,5 δισ. ευρώ. Αποσκοπεί στη σύνδεση έρευνας και καινοτομίας και έχει ως βασικές προτεραιότητες την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας και της οικονομίας, την ευημερία και ασφάλεια των πολιτών, καθώς και την προστασία της ευρωπαϊκής δημοκρατίας.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν δωρεάν στην πλατφόρμα b2match και να υποβάλουν ένα προφίλ. Όλα τα προφίλ θα αξιολογηθούν και θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο του Brokerage Event και θα αποτελέσουν τη βάση για τις διαδικτυακές επιχειρηματικές συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας b2match και δεν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος.

Για τις υπόλοιπες θεματικές του Cluster 4 (Βιομηχανία και Διάστημα) έχουν προγραμματιστεί ξεχωριστές εκδηλώσεις ενημέρωσης και δικτύωσης για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα.

Πηγή: 
Enterprise Europe Network