Κρατήστε θέση στις online επιχειρηματικές συναντήσεις των Software Days

Το ΕΚΤ, ως συντονιστής του ελληνικού κόμβου του Enterprise Europe Network, υποστηρίζει την συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων, ερευνητικών οργανισμών και πανεπιστημίων.
05/02/2021

Στις 10-12 Μαΐου 2021 πραγματοποιείται διαδικτυακά η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων για την ψηφιακή επιχειρηματικότητα με τίτλο 6th International B2B Software Days από τις FFGWKO/Advantage AustriaVienna Business Agency και TU Wien σε συνεργασία με το ευρωπαϊκό δίκτυο για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα Enterprise Europe Network και την go-international initiative. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), συντονιστής του ελληνικού κόμβου του Enterprise Europe Network και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, υποστηρίζει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων, ερευνητικών οργανισμών και πανεπιστημίων.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις, ερευνητικούς οργανισμούς και πανεπιστήμια με τεχνική εξειδίκευση στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα και να αναζητήσουν εταίρους για έρευνα, μεταφορά τεχνογνωσίας και επιχειρηματικές συνεργασίες. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται κεντρικές ομιλίες από διακεκριμένους εμπειρογνώμονες, συναντήσεις δικτύωσης και workshops.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 5 Μαΐου 2021. Κατά την εγγραφή σας στο πεδίο "γραφείο υποστήριξης - Support Office", παρακαλούμε να επιλέξετε τον οργανισμό μας, National Documentation Centre (GR-EKT), προκειμένου να υποστηρίξουμε τη διαδικασία συμμετοχής σας.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για να οργανώσετε τις επιχειρηματικές συναντήσεις που σας ενδιαφέρουν θα βρείτε στον δικτυακό τόπο b2bSoftwaredays ενώ για την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον Γιώργο Μέγα, σύμβουλο Καινοτομίας στο ΕΚΤ (megas@ekt.gr).

Πηγή: 
Enterprise Europe Network