STARTUP3 Innovation Pitch Challenge: Η επιτυχία κρύβεται και στον τρόπο παρουσίασης

Δηλώστε συμμετοχή και ανακαλύψτε τι περιμένουν οι υποψήφιοι επενδυτές να ακούσουν στις παρουσιάσεις που πραγματοποιούνται στον νέο ψηφιακό κόσμο.
10/02/2021

Το IT Cluster της Λετονίας και η κοινοπραξία του προγράμματος επιτάχυνσης STARTUP3, στην οποία συμμετέχει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), διοργανώνουν το ψηφιακό Innovation Pitch Challenge, στη Λετονία στις 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 10:00 CET (11:00 ώρα Ελλάδας).

Το STARTUP3 Innovation Pitch Challenge προσκαλεί νεοσύστατες επιχειρήσεις σε μια συνάντηση όπου θα συζητηθούν θέματα αναφορικά με τις βέλτιστες πρακτικές παρουσίασης μιας startup διαδικτυακά. Θα υπάρξουν ομιλίες διακεκριμένων επαγγελματιών από τον επενδυτικό τομέα, με σκοπό να προσφέρουν στους νέους επιχειρηματίες χρήσιμες συμβουλές ώστε να γίνουν καλύτεροι και να κάνουν βήματα προς την επιτυχία.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αναμέτρηση με προεπιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις από το πρόγραμμα επιτάχυνσης STARTUP3 και από την περιοχή Βίντζεμε της Λετονίας, οι οποίες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της καλύτερης παρουσίασης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος STARTUP3, της Εβδομάδας Καινοτομίας του Βίντζεμε (Vidzeme Innovation Week) και του θεσμού EU Industry Days 2021.

Η συμμετοχή στο Innovation Pitch Challenge είναι δωρεάν και αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2021. Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Θανάση Χαρέμη, σύμβουλο Καινοτομίας στο ΕΚΤ (acharemis@ekt.gr).

Το STARTUP3 είναι ένα ευρωπαϊκό έργο που υποστηρίζει ανερχόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις. Το έργο ξεκίνησε επισήμως τον Φεβρουάριο του 2020 με τον ομώνυμο διαγωνισμό. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και αποτελεί μέρος της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Startup Europe For Growth & Innovation Radar. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) συμμετέχει ενεργά στην κοινοπραξία του έργου και υποστηρίζει ελληνικές επιχειρήσεις που αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις σε διαφορετικά πεδία, από την Τεχνητή Νοημοσύνη και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο μέχρι τη γεωεπισκόπηση και τη βιοτεχνολογία.